НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Norwegian quality

DEFA - зарядни, инвертори и
EV продукти

Интелигентни системи за зареждане и вграждане

DEFA AS е компания, специализирана в производството на технически иновативни продукти, които се отличават с ненадминато качество и функционалност не само на европейския пазар. В компанията работят 400 души на 3 континента, включително 50 души в научноизследователска и развойна дейност.
DEFA е основен производител и доставчик на EV кабели за зареждане на много от световните автомобилни производители.
В допълнение към цялата гама зарядни устройства за акумулатори, DEFA разработва и проектира най-обхватните системи за отопление, зареждане и поддръжка на паркирани автомобили и специализирани превозни средства. Фирмата е лидер на пазара в тази област от десетилетия. DEFA е производител и на осветителни и охранителни системи.
Компанията се стреми винаги да предлага най-добрите продукти във всеки сегмент от своята дейност.

Portable 65%
Onboard battery chargers 44%
Workshop 78%
5/5

SmartCharge отново печели награди

Семейството на SmartCharge вече може да добави най-новата си награда "Най - добро интелигентно зарядно устройство за лодки" към останалите постоянно увеличаващи се награди на серията.  Сериите портативни зарядни на DEFA и преди са влизали в светлините на прожекторите като най-добра алтернатива за зареждане на автомобилни акумулатори и са спечелили няколко доказани награди за дизайн и удобство при ползване от страна па потребителите.