НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA Нагревател за двигател SafeStart серия 500

Нагревателите със специални фланци или специални крепежни елементи се идентифицират с номера серия DEFA 501-2599. Някои двигатели имат един от няколко вида капачки вместо щепсел за замръзване между двигателя и резервоара за охлаждаща течност. DEFA произвежда фланец за тези нагреватели, който е идентичен с оригиналната капачка. Нагревателят е закрепен с болтове. За оформяне на уплътнението се използва уплътнение или О-пръстен. Предлага се и нагревател с плосък или с форма на глава фланец, който е закрепен с държач.

Подгревателите на двигателя се доставят отделно поради специфичните необходими адаптации към всеки отделен двигател и тип превозно средство.

Περιγραφή

Употреба

Нормална употреба – нагревателите на двигателя DEFA са предназначени за „нормална употреба“. DEFA определя „нормална употреба“ като: 3 връзки за 3 часа пр. Двадесет и четири часа в продължение на 150 дни (5 месеца) в годината.

Професионална употреба – За използване на аварийни превозни средства или други превозни средства, при които нагревателят се използва непрекъснато, е необходим годишен контрол. Може да се наложи да инсталирате заместващ нагревател. Годишните разходи за обслужване няма да бъдат покрити от DEFA AS.

 

ЗАБЕЛЕЖКА! Импулсна мощност – Някои съоръжения за паркиране използват интервални (импулсни) таймери за захранване, които включват и изключват захранването няколко пъти на час. Използването на нагревател на двигателя DEFA в комбинация с тези таймери НЕ се счита за „Нормална употреба“ и претенциите ще бъдат отхвърлени.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.