НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA инвертор 2500W 24V

2390,00 лв.2600,00 лв. с вкл. ДДС

Инверторът DEFA 2500W 24V е високоефективен, лесен за инсталиране и осигурява надеждно 230VAC захранване с чиста синусоида. Той може да се справи с всички съвременни алтернатори, а мощността с двоен пик гарантира, че може да стартира тежко моторизирано оборудване. Той е напълно съвместим със системата DEFA PlugIn и можете лесно да инсталирате няколко 230V контакта във вашия автомобил.

Инверторът се предлага със или без трансферен превключвател*.

Код: Няма Категория:

Описание

Инвертор 2500W 24V е с 33% по-малък като обем от предишното поколение DEFA инвертори. Той е лесен за монтиране дори при минимално налично пространство, благодарение на уникалния DEFA PlugIn конектор и кабелна система. Добавянето на дистанционен контролен панел прави инсталацията още по-гъвкава.

Интегриран трансферен превключвател

DEFA инвертор 2500W 24V  се предлага с вграден трансферен превключвател (арт. 709595). Трансферният превключвател позволява да се захранват контактите в автомобила както от инвертора, така и от електрическия външен източник, когато е възможно. Трансферният превключвател автоматично превключва между източниците на захранване и гарантира, че захранването не се черпи от акумулатора, когато автомобила (кемпера, сервизен бус, специализирано МПС) е директно свързан към електрическата мрежа.
Липсата на необходимост от инсталиране на отделен трансферен превключвател също помага да се спести място в двигателното отделение.

Инвертор 2500W 24V – ECO режим

Новият режим ECO свежда до минимум изтощаването на батерията, когато инверторът не се използва.

Вижте останалите инвертори на DEFA тук

DEFA: https://www.defa.com/product-category/chargers-and-inverters/inverters/

 

Допълнителна информация

Размери Няма
ВАРИАНТ

С трансферен превключвател, Без трансферен превключвател

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.