НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA Нагревател за двигател SafeStart серия 412761

Новият нагревател за маркуч PTC носи името си от саморегулиращия се нагревателен елемент PTC. Неговата отоплителна камера е предназначена за използване с конектори за маркучи в различни размери и ъгли, които могат да бъдат заменени в зависимост от модела на двигателя и автомобила. Това прави PTC нагревателя лесен за инсталиране в широка гама от превозни средства. Технологията PTC гарантира, че мощността се намалява, когато охлаждащата течност достигне целевото си повишаване на температурата.

PTC елементът и електрониката се поставят в „суха зона“, отделена от охлаждащата течност на двигателя. Този нагревател обикновено се монтира в маркуча на масления охладител или маркуча на нагревателя и може да се използва със или без помпа. Той има вграден вътрешен предпазител за прегряване с функция за автоматично нулиране.

 

Към нагревателя са включени сменяеми връзки на маркуча в ъгли 180 (x2), 135 и 90 градуса.

 

Нагревателят за маркуч PTC се предлага в 3 варианта

Описание

Употреба

Нормална употреба – нагревателите на двигателя DEFA са предназначени за „нормална употреба“. DEFA определя „нормална употреба“ като: 3 връзки за 3 часа пр. Двадесет и четири часа в продължение на 150 дни (5 месеца) в годината.

Професионална употреба – За използване на аварийни превозни средства или други превозни средства, при които нагревателят се използва непрекъснато, е необходим годишен контрол. Може да се наложи да инсталирате заместващ нагревател. Годишните разходи за обслужване няма да бъдат покрити от DEFA AS.

 

ЗАБЕЛЕЖКА! Импулсна мощност – Някои съоръжения за паркиране използват интервални (импулсни) таймери за захранване, които включват и изключват захранването няколко пъти на час. Използването на нагревател на двигателя DEFA в комбинация с тези таймери НЕ се счита за „Нормална употреба“ и претенциите ще бъдат отхвърлени.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.