НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA Нагревател за двигател SafeStart серия 700

Нагревателите от серия 700 са разделени на две групи:

А. Нагреватели без термостат

Тези нагреватели се идентифицират с номерата от сериите DEFA 701-709 и 758-799. Нагревателите се състоят от нагревателен елемент и камера за охлаждаща течност с всмукателни и изходни връзки за различни размери на маркуча. Нагревателите 758-799 нямат термостат и са подходящи за различни видове методи на монтаж (маркучи, Т-конектори, скоби за маркучи и др.). Те обикновено се монтират в маркуч на масления охладител или в маркуч за вътрешния нагревател на превозното средство.

Б. Нагреватели с термостат.

Нагревателите от числови серии 710 и 757 се състоят от нагревател 715 и различни монтажни компоненти (маркучи, скоби и др.) Състои се от водна камера с нагревателен елемент и корпус на електрически конектор. Той е предназначен за 5/8 „(16mm) маркучи за вода. Тези нагреватели са оборудвани с термостат, който регулира температурата на охлаждащата течност и изключва захранването на елемента, когато охлаждащата течност е достигнала температура от 80°C на входа/изхода на нагревателя. Термостатът отново включва нагревателя при 70°C.

Нагревателите от серия 721 – 734 се състоят от охладителна камера и кутия за захранване. В свързващата кутия има два двуфазни термични предпазителя и термостат, който измерва температурата върху метална плоча между свързващата кутия и камерата на охлаждащата течност. Предпазителите в нагревателя предотвратяват повреда на нагревателния елемент поради прегряване.

Описание

Употреба

Нормална употреба – нагревателите на двигателя DEFA са предназначени за „нормална употреба“. DEFA определя „нормална употреба“ като: 3 връзки за 3 часа пр. Двадесет и четири часа в продължение на 150 дни (5 месеца) в годината.

Професионална употреба – За използване на аварийни превозни средства или други превозни средства, при които нагревателят се използва непрекъснато, е необходим годишен контрол. Може да се наложи да инсталирате заместващ нагревател. Годишните разходи за обслужване няма да бъдат покрити от DEFA AS.

 

ЗАБЕЛЕЖКА! Импулсна мощност – Някои съоръжения за паркиране използват интервални (импулсни) таймери за захранване, които включват и изключват захранването няколко пъти на час. Използването на нагревател на двигателя DEFA в комбинация с тези таймери НЕ се счита за „Нормална употреба“ и претенциите ще бъдат отхвърлени.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.