НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA Нагревател за двигател SafeStart серия 721-734

Нагревателят се състои от камера за охлаждаща течност и кутия за захранване. В свързващата кутия има два двуфазни термични предпазителя и термостат, който измерва температурата върху метална плоча между свързващата кутия и камерата на охлаждащата течност. Предпазителите в нагревателя предотвратяват повреда на нагревателния елемент поради прегряване.

Монтирайте нагревателя според приложеното ръководство за монтаж. Монтирайте САМО нагревателя на превозните средства, изброени в ръководството за монтаж. Инсталирането на нагреватели DEFA трябва да се извършва само от оторизирани сервизи.

Описание

Употреба

Нормална употреба – нагревателите на двигателя DEFA са предназначени за „нормална употреба“. DEFA определя „нормална употреба“ като: 3 връзки за 3 часа пр. Двадесет и четири часа в продължение на 150 дни (5 месеца) в годината.

Професионална употреба – За използване на аварийни превозни средства или други превозни средства, при които нагревателят се използва непрекъснато, е необходим годишен контрол. Може да се наложи да инсталирате заместващ нагревател. Годишните разходи за обслужване няма да бъдат покрити от DEFA AS.

 

ЗАБЕЛЕЖКА! Импулсна мощност – Някои съоръжения за паркиране използват интервални (импулсни) таймери за захранване, които включват и изключват захранването няколко пъти на час. Използването на нагревател на двигателя DEFA в комбинация с тези таймери НЕ се счита за „Нормална употреба“ и претенциите ще бъдат отхвърлени.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.