НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA Нагревател за двигател SafeStart серия 800

Контактните нагреватели са разделени на две групи:

– Нагреватели за двигателни блокове

– Нагреватели за маслени съдове

Контактните нагреватели се състоят от елемент, излят от алуминий, който е адаптиран да отговаря на точката на монтаж. Контактните нагреватели за маслени съдове загряват маслото вместо охлаждащата течност. Следователно повишаването на температурата на блока на двигателя, произведено от контактен нагревател за маслени съдове, не е сравнимо с нагревател на двигателя, който загрява охлаждащата течност. Върху контактните повърхности се нанася топлопроводима паста, за да се подобри преносът на топлина от нагревателя към блока на двигателя или масления съд.

Описание

Употреба

Нормална употреба – нагревателите на двигателя DEFA са предназначени за „нормална употреба“. DEFA определя „нормална употреба“ като: 3 връзки за 3 часа пр. Двадесет и четири часа в продължение на 150 дни (5 месеца) в годината.

Професионална употреба – За използване на аварийни превозни средства или други превозни средства, при които нагревателят се използва непрекъснато, е необходим годишен контрол. Може да се наложи да инсталирате заместващ нагревател. Годишните разходи за обслужване няма да бъдат покрити от DEFA AS.

 

ЗАБЕЛЕЖКА! Импулсна мощност – Някои съоръжения за паркиране използват интервални (импулсни) таймери за захранване, които включват и изключват захранването няколко пъти на час. Използването на нагревател на двигателя DEFA в комбинация с тези таймери НЕ се счита за „Нормална употреба“ и претенциите ще бъдат отхвърлени.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.