НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого
DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства 4А/6A/8A/10A
DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства 4А/6A/8A/10A
DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства 4А/6A/8A/10A

DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства

169,90 лв.398,90 лв. с вкл. ДДС

Интелигентно зареждане
лесно – безопасно – удобно за ползване
SmartCharge е интелигентно зарядно устройство, което прави зареждането на акумулатора безопасно и лесно, независимо дали зареждате автомобил, бус, джип, лодка,  косачката или мотоциклета си.
Единственото нещо, което трябва да направите, е да свържете щипките за зареждане към акумулатора, да включите зарядното към електрически контакт и да натиснете бутона ON.

Характеристики:

  • Прост и удобен за потребителя интерфейс и дисплей.
  • Автоматично адаптира зареждането според размера на вашия акумулатор.
  • Зарежда, десулфатизира и поддържа вашият акумулатор.
  • Вграден режим на захранване. Можете да го ползвате като трансформатор за 12v устройства.
  • Мониторинг на състоянието на акумулатора чрез дисплея на устройството.
  • Подсигурен срещу късо съединение и обратна полярност.
  • Интегрирано решение за съхранение на кабели.
  • Няма да презареди акумулаторът ви.
  • Зареждане с температурна компенсация.

Описание

DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства са  идеални за зареждане и поддръжка на всички 12V оловно-киселинни акумулатори. Зарядните от серията имат функция за температурна компенсация и автоматично адаптират зареждането към нивото на заряд, размера на акумулатора. Дисплеят е интуитивен, а кабелите и скобите са лесни за закрепване, което прави зарядното компактно и удобно за съхранение във вашия автомобил или гараж.

Често се случва да имате нужда от достъп до непрекъснат ток, например при смяна на акумулатора на автомобила. PowerSupply режима е точно това, което Ви трябва, когато не искате да изключите захранването напълно и да нулирате всички настройки в колата, или ако просто имате нужда от 12V захранване, за да включите хладилна чанта, помпа или мобилна кафеварка например.

Лесно за използване

Свързване на DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства 

Свържете зарядното устройство, натиснете “ON” и устройството ще свърши останалото, като автоматично оптимизира зареждането на вашия акумулатор.

Безопасност

DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства са напълно защитени срещу искри, късо съединение и обратна полярност. Автоматично регулираната крива на зареждане оптимизира зареждането и предпазва акумулаторът.

Захранване

Вграденият режим на захранване дава възможност да подавате  постоянно захранване, например докато сменяте акумулатора. Активирайте тази функция като при изключено устройство, натискате и задържате бутона ON за 5 секунди. След като бъде активирано, зарядното устройство автоматично ще осигури 13,6V. Това се индикира от светодиодите, които мигат последователно отдолу нагоре.

Тестове и награди

Зарядните устройства от семейството SmartCharge имат награда за „Най-доброто зарядно за автомобили“ от финландското автомобилно списание Moottori и за „Най-доброто зарядно за лодки в тест“, публикуван в няколко скандинавски списания, включително финландското KM и норвежкото Båtmagasinet. Освен това получава и наградата за „Отлични постижения в дизайна“ и наградите за „Дизайн“ от Норвежкия съвет за дизайн, сега DOGA. SmartCharge получава и най-високи оценки за комбиниране на първокласни резултати с удобен за потребителя интерфейс, който прави зареждането на акумулатори лесно за всички потребители.

Аксесоари

Допълнителните аксесоари правят DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства още по-функционални при различни сценарии за употреба. Следете състоянието на акумулатора си или монтирайте за постоянно кабела за зареждане към него.

Избери правилното SmartCharge зарядно и поддържащо устройство според своите нужди:

Време за зареждане на акумулатор с DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства
Съвместимо с всички видове 12V оловно-киселинни (GEL, AGM, MF, WET, Ca/Ca, EFB) и Старт-Стоп акумулатори

Функции на зарядните и поддържащи устройства SmartCharge:

Функции на DEFA SmartChargers
Защитни функции на DEFA SmartChargers

Допълнителна информация

Тегло Няма
Размери Няма
Ампери

4A DEFA SmartCharge зарядно и поддържащо устройство, 6A DEFA SmartCharge зарядно и поддържащо устройство, 8A DEFA SmartCharge зарядно и поддържащо устройство, 10A DEFA SmartCharge зарядно и поддържащо устройство

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.