НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Lokithor ApartX стартово устройство със сменяема батерия 1500Amp

520,00 лв. с вкл. ДДС

LOKITHOR ApartX стартов бустер със заменяема батерия и е най-доброто решение за 12V съвместими на превозни средства. Със своя иновативен дизайн и три опции за батерии, мобилният стартов бустер LOKITHOR ApartX надминава очакванията, като безпроблемно се интегрира с разнообразна гама от превозни средства. Независимо дали притежавате кола, микробус, компактен камион, мотоциклет, лодка, RV, ATV, SUV, ван, трактор или косачка, стартовият бустер LOKITHOR ApartX е вашият надежден спътник.

Спецификации модел Lokithor ApartX

Пикови ампера: според вида на избраната батерия – мах 4000А
Принудително стартиране: да
Рейтинг на двигателя: според вида на батерията
Бързо зареждане: PD 60W двупосочен
Работна температура: от -40°C до 50°C
Време за зареждане: 4.25 Час
LED фенерче: 400 ЛУМЕНА
Тегло на устройството без батерия: 1,45 кг.

2 налични

Код: LO-ApartX Категория:

Описание

Стартовия бустер ApartX е с LIPO батерията по подразбиране и с пиков ток 1500A. Тази конфигурация е подходяща за  стартиране на 7.0L бензинови двигатели и 4.0L дизелови двигатели.

Функцията за въздушен компресор на мобилният стартов бустер LOKITHOR ApartX поддържа: откриване на налягането в гумите, настройка на предварително зададена стойност за надуване и превключване на единици (BAR, PSI, KAR). С максимална мощност за въздушно налягане от 150 PSI и 40 литра в минута въздушен поток, за да се осигури бързо и ефективно надуване, този компресор осигурява оптимална работа за различни нужди и сценарии.

LOKITHOR ApartX модулен стартов бустер със сменяеми батерии е с мощна производителност, която надхвърля очакванията. Оборудван със свръхмощни клетки на батерията, доставящи над 200 вата сурова мощност, той осигурява по-силно и по-стабилно енергийно захранване, като същевременно минимизира шума. С подвижния стартов бустер за акумулатори ApartX можете да изпитате несравнима мощност и ефективност, което го прави най-добрият избор за всякакви нужди от аварийно стартиране. Кажете сбогом на слабите стартове и преминете на изцяло ново ниво на производителност с подвижния стартов бустер за акумулатори ApartX.

Стартовият бустер за акумулатори LOKITHOR ApartX не само осигурява надеждна възможност за стартиране, но и носи забележителни ползи за портфейла ви и околната среда. Със зашеметяващите 70% икономии на разходи в сравнение с традиционните алтернативи, моделът ви дава възможност да спестите както пари, така и ресурси. Възприемайки екологичен и зелен подход, стартовият бустер със заменящи се батерии LOKITHOR ApartX поставя нов стандарт за устойчиво представяне. Кажете сбогом на разточителните практики и се присъединете към революцията на ефективните и екологични решения.

Моделът LOKITHOR ApartX стартов бустер разполага с просторен 3,75-инчов дисплей, който гарантира, че потребителите се наслаждават на безпроблемно и ангажиращо интерактивно изживяване. Със своите размери и кристално ясни визуализации, дисплеят представя състоянието на продукта в реално време, което позволява безпроблемна работа.

Имате 3 опции за батерия 1500А, 2000А, 4000А, спестяващи ви до 70% от разходите при повторното закупуване на батерия. Така няма нужда отново да давате пари за нов стартов бустер. Също така при нужда можете да разполагате и с резервна батерия.

Забележка: Стартов бустер ApartX в момента на закупуване се предлага с батерия 1500 Amp. 

Забележка: Батерията, закупена отделно, не може да се използва за други видове уреди и машини различни от ApartX. Батерията не може да се зарежда самостоятелно и трябва да се зарежда само чрез ApartX моделът.

За повече информация вижте www.lokithor.bg

Допълнителна информация

Тегло 2,265 кг
Размери 17 × 14,5 × 12,5 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.