НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Lokithor J402 стартово устройство 100W/3000Amp

450,00 лв. с вкл. ДДС

LOKITHOR J402 стартов бустер за автомобилни акумулатори е високо ефективно устройство, което осигурява впечатляващите 3000 Amp супер стартов ток след пълно зареждане, което му позволява да постигне до 60 старта. Неговата универсална съвместимост го прави подходящ за широка гама от 12V превозни средства, включително автомобили, мотоциклети, лодки, RV, ATV, SUV, ванове, трактори, косачки и други, с бензинови двигатели до 9L и дизелови двигатели до 7L .

Спецификации модел Lokithor J402

Пикови ампера: 3000 А
Принудително стартиране: да
Рейтинг на двигателя: 9.0L газ / 7.0L дизел
Бързо зареждане: PD 100W двупосочен
Работна температура: от -20°C до 50°C
Време за зареждане: 4.25 Час
LED фенерче: 300 ЛУМЕНА
Тегло на комплекта: 2,4 кг.
Тегло на устройството: 1,17 кг.

20 налични

Описание

100 W двупосочно бързо зареждане: LOKITHOR J402 може да стартира колата ви само след 3 минути зареждане.

Неговата вътрешна захранваща батерия осигурява 100 W изходна мощност за лесно захранване на USB-C устройства като телефони, таблети, лаптопи, носими устройства и др.

Този стартов бустер с литиева батерия LOKITHOR J402 е в състояние да установи напрежението на акумулатора на автомобила в реално време и да задейства визуална „аларма“ при проблем. Изграден е с най-новата система за управление на батерията и е оборудван с различни функции за безопасност, включително:

  • защита от късо съединение,
  • защита от свръх ток,
  • защита от обратна свръзка,
  • защита от прегряване,
  • защита от атмосферните условия,
  • защита срещу искри и
  • защита срещу разкачване на щипката.

Компактният стартов бустер LOKITHOR J402 разполага със здрав корпус, който е едновременно устойчив на падане и студоустойчивост IP65, осигурявайки надеждна защита срещу дъжд, прах и други елементи на околната среда. Неговият рейтинг за забавяне на горенето 94V0 също гарантира, че устройството е безопасно при опасност от пожар, което го прави идеален избор при работа в различна работна среда.

Независимо дали имате нужда от стартиране на двигател за дейности на открито или при извънредни ситуации, LOKITHOR J402 е надеждно устройство, което може да издържи дори на най-суровите условия, гарантирайки, че имате достъп до сигурна стартова мощност, когато имате най-голяма нужда от нея.

 

Многофункционалният стартов бустер LOKITHOR J402 е проектиран да издържа на екстремни условия, с температурен диапазон от -20°С до 50°С. Това гарантира, че можете бързо да стартирате изтощения си акумулатор или батерия при различни условия, независимо дали е в жегата през лятото или мразовития студ през зимата. Здравата конструкция и усъвършенстваните функции на устройството го правят надеждно и ефикасно решение за бързо стартиране на вашия автомобил, независимо от времето или околната среда. С LOKITHOR J402 можете да сте спокойни, че имате надеждно и издръжливо устройство, което може да се справи с всяка ситуация, гарантирайки, че никога няма да останете блокирани с изтощен акумулатор.
За повече информация вижте www.lokithor.bg

 

Допълнителна информация

Тегло 2,2 кг
Размери 27 × 14 × 13 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.