НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого
Стартов бустер NOCO BOOST MAX 500+
Стартов бустер NOCO BOOST MAX 500

NOCO Genius Boost GB500, 6250A XL литиево-йонно стартово устройство

5590,90 лв. с вкл. ДДС

NOCO GENIUS GB500+ е 6250-amp е интелигентно преносимо литиево-йонно стартово устройство за бензинови и дизелови двигатели до 45-литри, включително полукамиони (до клас 8), камиони, автобуси, автобуси, минно, селскостопанско, строително и професионално оборудване – 6 , 8, 12 и 16 цилиндъра – и повече.

Със своите 6250 ампера стартова мощност, той може да стартира бензинови и дизелови двигатели до 45 литра.

Моделът е оборудван с патентована технология за безопасност, която осигурява защита срещу искри и поляризация, което го прави безопасен и лесен да бъде използван от всеки.

Той има интегриран цифров волтметър на батерията за подобрена диагностика на акумулатора.

 

Изчерпан

Описание

NOCO GB500 е най-мощното стартово устройство на компанията NOCO досега. С над 6250А мощност, с него може да стартирате бензинови и дизелови двигатели до 45 литра.

Стартовото устройство е безопасно и лесно за използване. С бустера NOCO GB500 може безопасно да се свържете към всеки 12V или 24V акумулатор, благодарение на устойчивия на грешки дизайн, включваш искроустойчива технология и и защита срещу обратна полярност.

С NOCO GB500 може да задвижите почти всеки тип превозно средство и оборудване, включително кемпери, туристически автобуси, минно, селскостопанско, строително и всякакво специализирано оборудване. Разполагате и с интегриран цифров волтметър за подробна диагностика.

Бустери с такава мощност обикновено са обемни и тежки. Литиевата технология на NOCO GB 500, обаче го прави компактен, по-лек и удобен за пренасяне. Бустерът тежи само 11 кг. Специалната чанта ви позволява удобството да го пренасяте без затруднение.

NOCO GB500 е не само бустер, но може да се използва и като преносима захранваща батерия за зареждане на смартфони, таблети и други USB устройства. Бустерът има и вграден LED фенер с 2200 лумена яркост и със 7 светлинни режима, включително аварийно светване и SOS.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.