НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Зарядно и поддържащо устройство GENIUS G10

369,00 лв. с вкл. ДДС

Представяме ви изцяло новия NOCO GENIUS10, едно от най-мощните, най-ефективни, енергийно ефективни и компактни зарядни устройства.
GENIUS10 е зарядно устройство за акумулатори с 6 и 12 волта за поддръжка, както и с вграден десулфатор за възстановяване на акумулатори, които са с недостатъчна производителност.
Мощността му от 10 ампера е подходяща за оловно-киселинни акумулатори с дълбок цикъл на зареждане, включително мокроклетъчни, гел, AGM и без поддръжка, плюс литиево-йонни акумулатори. Подходящ за автомобили дизелови камиони, мотоциклети, ATV-та, моторни шейни, моторни косачки, морски съдове.
  • Запознайте се с GENIUS10 – Подобреният наследник на G7200. Той е със 17% по-малък и осигурява 115% повече мощност. Работата с него е по-лесна от всякога.
  • Постигнете повече с Genius – Проектиран за 6-волтови и 12-волтови оловно-киселинни акумулатори, морски и дълбоко-циклични модели, гел, AGM и такива без поддръжка, плюс литиево-йонни батерии.
  • Насладете се на прецизно зареждане – Вграденият термичен сензор открива температурата на околната среда и променя заряда, за да елиминира прекомерното зареждане в горещ климат и зареждане в студено време.
  • Зареждайте изтощени акумулатори – зарежда изтощените акумулатори до 1 волт, или използвайте изцяло новия режим на „Force“, който ви позволява да поемете контрол и ръчно да започнете да зареждате под нула волта изтощени акумулатори.
  • Лесен за настройка и употреба функция Plug-in: Свържете към акумулатора, изберете режим на зареждане и започнете да зареждате акумулатора. Напълно автоматично,  зарядно устройство за акумулатори за целогодишна употреба.
  • Възстановяване на батерията – Открива сулфатна и киселинна стратификация и възстановява загубената производителност за по-силни стартирания на двигателя и удължава живота на акумулатора.
  • Съвместим с всички видове превозни средства – зареждайте и поддържайте автомобили, мотоциклети, косачки, ATV, трактори, камиони, джипове, лодки, класически автомобили, hot rod.

Изчерпан

Код: G10 Категория:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.