НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Зарядно и поддържащо устройство NOCO GENIUS G1

118,90 лв. с вкл. ДДС

Представяме ви изцяло новия NOCO GENIUS 1 ЗАРЯДНО И ПОДДЪРЖАЩО УСТРОЙСТВО, едно от най-мощните, най-ефективни, енергийно ефективни и компактни зарядни устройства.
GENIUS1 е зарядно устройство за акумулатори с 6 и 12 волта за поддръжка, както и с вграден десулфатор за възстановяване на акумулатори, които са с недостатъчна производителност.a
Запознайте се с GENIUS1 – Подобреният наследник на G750. Той е със 35% по-малък и осигурява 35% повече мощност. Работата с него е по-лесна от всякога.
Постигнете повече с Genius 1 – Проектиран за 6-волтови и 12-волтови оловно-киселинни акумулатори, морски и дълбоко-циклични модели, гел, AGM и такива без поддръжка, плюс литиево-йонни батерии.
Насладете се на прецизно зареждане – Вграденият термичен сензор открива температурата на околната среда и променя заряда, за да елиминира прекомерното зареждане в горещ климат и зареждане в студено време.
Зареждайте изтощени акумулатори – зарежда изтощените акумулатори паднали до 1 волт, или използвайте изцяло новия режим на „Force“, който ви позволява да поемете контрол и ръчно да започнете да зареждате под нула волта изтощени акумулатори.
Лесен за настройка и употреба функция Plug-in: Свържете към акумулатора, изберете режим на зареждане и започнете да зареждате акумулатора. Напълно автоматично,  зарядно устройство за акумулатори за целогодишна употреба.

Съвместим с всички видове превозни средства – зареждайте: мотоциклети, косачки, ATV и поддържайте акумулатори на автомобили, трактори, малки камиони 12V, джипове 12V, лодки, класически автомобили, hot rod.

4 налични

Код: G1 Категория:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.