НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Зарядно и поддържащо устройство NOCO GENIUS G2

159,90 лв. с вкл. ДДС

Зарядно и поддържащо устройство NOCO GENIUS G2 с 2А мощност и възможност за десулфатизация на акумулатори. GENIUS2 е мощно, енергийно ефективно и компактно зарядно устройство.

Зарядно и поддържащо устройство NOCO GENIUS G2 е 6-волтово и 12-волтово зарядно, поддържащо и десулфатизиращо устройство за акумулатори с мощност 2А – оловно-киселинни, акумулатори с дълбок цикъл на зареждане, мокроклетъчни, гел, AGM, литиево-йонни и без поддръжка.

  • Опростен и лесен за използване.
  • Прецизно зареждане – Интегриран термичен сензор отчита температурата на околната среда и променя заряда, за да елиминира прекомерното зареждане в горещ климат и недостатъчното зареждане в студен климат.
  • Зареждане на изтощени акумулатори- Зарежда изтощени батерии до 1 волт. Или използвайте изцяло новия Force Mode, който ви позволява да поемете контрола и да започнете ръчно да зареждате изтощените акумулатори/батерии до нула волта.
  • GENIUS2 е лесен за настройка и използване – Включете, свържете към акумулатора, изберете режим на зареждане и започнете да зареждате.
  • Напълно автоматично зарядно устройство за целогодишна употреба.
  • Възстановете акумулатора си – Открива сулфатиране и киселинно разслояване и възстановява загубената производителност за по-силно стартиране на двигателя и удължен живот на акумулатора.
  • Съвместим с всички видове превозни средства – Зареждайте и поддържайте автомобили, мотоциклети, косачки, ATV, трактори, камиони, джипове, лодки, класически автомобили, хот родове и други – каквото и да е.

 

2 налични

Код: G2 Категория:

Описание

Техническа спецификация:

Входящ волтаж – 230V AC, 50-60Hz
Мощност на зареждане – мах 30W
Изходящо напрежение – варира
Температура при работа – от -4° С до +40° С
Температура при съхранение – от -30° С до +60° С
Инверсен ток – <0.5mA
Капацитет на акумулатора – до 40Ah
Охлаждане – конвекция
IP рейнитг – IP65
Тегло – 0.5 кг.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.