НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Зарядно и поддържащо устройство Noco Genius 2X2

315,00 лв. с вкл. ДДС

Двойно зарядно устройство за акумулатори 4 A (2 ампера на на канал) и устройство за поддръжка на акумулатори и десулфатор с компенсиране на температурата.
Представяме ви изцяло новия GENIUS2Х2, един от най-мощните ни, най-ефективни, енергийно ефективни и компактни зарядни устройства. Genius2X2 е зарядно устройство за акумулатори 6-волтa и 12-волтa с функция за поддръжка и десулфатизатор. Всеки канал е с мощност  2А и е подходящ за оловно-киселинни, морски и дълбоко-циклични акумулатори, гел, AGM и без поддръжка, плюс литиево-йонни акумулатори.
  • Запознайте се с изцяло новия GENIUS2Х2 Двойно зарядно и поддържащо устройство с десулфатизатор за акумулатора  идеалното решение „всичко в едно“.
  • Двуканално зарядно Едно зарядно устройство за акумулатори с два канала с обща мощност   2 ампера на канал с диапазон на зареждане до 40Ah проектиран да зарежда и поддържа независимо от размера едновременно до два акумулатора за превозни средства като автомобили, мотоциклети, малки камиони, джипове 12V, лодки, АТВ, RVs, косачки, трактори за трева и др.
  • Правете повече с Genius Проектиран за едновременно и смесено зареждане и поддръжка на 6-волтови и 12-волтови оловно-киселинни  автомобилни, морски и дълбоко-циклични акумулатори, гелови, AGM и без поддръжка, плюс литиево-йонни акумулатори.
  • Насладете се на прецизно зареждане Интегрираният термосензор разпознава температурата на околната среда и променя заряда, за да елиминира свръх зареждането при горещ и студен климат.
  • Зареждайте изтощените акумулатори зарежда акумулаторите паднали до 1V. Или използвайте изцяло новия режим на “FORCE“, който ви позволява да поемете контрол и ръчно да започнете да зареждатемъртвите“ акумулатори паднали до нула волта.
  • Възстановяване на акумулатора Автоматично открива сулфатизацията на акумулатора и киселинната стратификация, за да възстанови загубеното ниво на работа на акумулатора за по-силни стартирания на двигателя и удължаване на живота.
  • Освен поддръжката това не е просто зарядно, това е усъвършенстван уред за поддръжка на акумулатор. Напълно автоматично, безпроблемно зарядно и поддържащо устройство за акумулатори за ежедневна употреба 24/7 с нулева опасност от презареждане. 

Изчерпан

Код: G2x2 Категория:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.