НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA Нагревател за двигател SafeStart серия 710-757

DEFA номер серия 710-757 се състои от нагревател 715 за различни методи на монтаж (маркучи, Т-конектори, скоби за маркучи и др.).

Нагревател 715 се състои от охлаждаща камера с елемент и кутия за захранване. Термостат вътре в свързващата кутия измерва температурата върху метална плоча между свързващата кутия и камерата на охлаждащата течност. Всмукателните и изходните връзки са проектирани да побират маркучи 5/8 „или 16 мм. Нагревателят е оборудван с термостат, който регулира температурата на охлаждащата течност и изключва захранването на елемента, когато охлаждащата течност е достигнала температура от 80°C на входа/изхода на нагревателя. Термостатът отново включва нагревателя при 70°C.

Περιγραφή

Употреба

Нормална употреба – нагревателите на двигателя DEFA са предназначени за „нормална употреба“. DEFA определя „нормална употреба“ като: 3 връзки за 3 часа пр. Двадесет и четири часа в продължение на 150 дни (5 месеца) в годината.

Професионална употреба – За използване на аварийни превозни средства или други превозни средства, при които нагревателят се използва непрекъснато, е необходим годишен контрол. Може да се наложи да инсталирате заместващ нагревател. Годишните разходи за обслужване няма да бъдат покрити от DEFA AS.

 

ЗАБЕЛЕЖКА! Импулсна мощност – Някои съоръжения за паркиране използват интервални (импулсни) таймери за захранване, които включват и изключват захранването няколко пъти на час. Използването на нагревател на двигателя DEFA в комбинация с тези таймери НЕ се счита за „Нормална употреба“ и претенциите ще бъдат отхвърлени.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.