НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Termini™ II 1400

265,00 лв. с вкл. ДДС

Вътрешен нагревател

Компактен и ефективен вътрешен нагревател с две степени на мощност. Предназначен е за малки и средни автомобили и средно студени зими.
Контакт/щепсел

Описание
Вътрешните нагреватели Termini™ II осигуряват топла кола и прозорци без лед и замъгляване. Termini™ II 1400 е компактен и високоефективен. Има една настройка на мощността: 1400 W при -25°C. PTC нагревателен елемент (PTC = положителен температурен коефициент) гарантира, че когато вътрешната температура достигне целевите нива, мощността и потреблението се намаляват. Идеален е за малки до средно големи превозни средства и средно студени зими.

Когато е част от напълно изградена система WarmUp, Termini™ II 1400 може да се управлява чрез приложението DEFA Link и други контролни модули. Когато се използва самостоятелно, нагревателят се управлява с ръчен ключ ВКЛ./ИЗКЛ.

Изчерпан

Описание

Техническо описание

Мощност:
– 1400W при -25°C

Termini™ II 1400 се предлага в две версии:
– С щепсел Schuko, артикул №: 430056
– С контакт за вътрешно отопление DEFA, артикул №: 430055

Безопасност:
Нагревателят е оборудван с автоматичен прекъсвач за прегряване. Този прекъсвач се изключва при 55°C и се нулира чрез изваждане на щепсела и оставяне на вътрешния нагревател изключен, докато се охлади (около 30 минути). Има и оловен предпазител (+80°C) за допълнителна защита. Ако този предпазител изгори, вътрешният нагревател трябва да се изпрати за ремонт.

Забележка! Говорете с вашия дилър, ако не сте сигурни кой вътрешен нагревател е най-подходящ за вашите нужди!

DEFA AS отговаря на изискванията както на ISO 9001-2008, ISO 14001:2004, така и на OHSAS 18001:2007. В допълнение нашите нагреватели и кабели на двигателя отговарят на изискванията на ISO/TS 16949:2002.

Монтаж
Termini™ II 1400 е проектиран за фиксиран и подвижен* монтаж в интериора на автомобила. Може да се монтира с главата надолу под жабката, на централната конзола или от страната на пътника на А-колоната.

* Стойката Termini™ се използва, ако не искате да монтирате постоянно нагревателя във вашата кабина със стандартната скоба. арт. № 430100

* Не монтирайте нагревателя с отвора на вентилатора, насочен надолу или към седалката и не го монтирайте на пода.
* Уредът не е предназначен за използване от деца или от лица с намалени физически или умствени възможности, или липса на опит и познания.
* За да избегнете прегряване, не покривайте вътрешния нагревател.

Монтирайте нагревателя според ръководството за монтаж.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.