НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA Мини кабел за зареждане с щипки

37,90 лв. с вкл. ДДС

Мини кабел за зареждане със щипки

Кабел за зареждане с индикатор

Дръжте автомобилите си готови за тест драйв. Улеснете зареждането с този удобен кабел за зареждане със щипки с индикатор за състоянието на акумулатора.

Този аксесоар за SmartCharge зарядни, улеснява проверката и зареждането на вашите акумулатори. Той е идеален за наблюдение на състоянието и за зареждане на акумулатори на автомобили, намиращи се в шоурум или други превозни средства, които остават неизползвани за по-продължителни периоди от време. Може да бъде и резервна част за SmartCharge зарядни, заместваща оригиналните щипки.

Прикрепете щипките към акумулатора и поставете индикатора за състояние, където лесно можете да го наблюдавате. Когато трябва да зареждате акумулатора си, отделете индикатора и свържете директно вашия DEFA SmartCharge зарядно и поддържащо устройство. Натиснете „ON“ и устройството ще започне да зарежда.

Статус:
Червена светлина – Трябва да се зареди
Жълта светлина – Добре е да се зареди
Зелена светлина – Акумулаторът е зареден

Код: 701764 Категория:

Описание

DEFA Мини кабел за зареждане с щипки за SmartCharge зарядни, улеснява проверката и зареждането на вашите акумулатори. Той е идеален за наблюдение на състоянието и за зареждане на акумулатори на автомобили, намиращи се в шоурум или други превозни средства, които остават неизползвани за по-продължителни периоди от време. Може да бъде и резервна част за SmartCharge зарядни, заместваща оригиналните щипки.

Прикрепете клемите към акумулатора и поставете индикатора за състояние, където лесно можете да го наблюдавате. Когато трябва да зареждате акумулатора си, отделете индикатора и свържете директно вашия DEFA SmartCharge. Натиснете „ON“ и устройството ще започне да зарежда.

DEFA Мини кабел за зареждане с щипки – www.defa.com/product/mini-charging-cable-clamps/

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.