НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA Инвертори – PlugIn / Schuko 12V

499,00 лв.2100,00 лв. с вкл. ДДС

Ефективен и лесен за монтаж инвертор за 12V акумулатори, предназначени за надеждност и издръжливост.

Код: Няма Категория:

Описание

Лесен монтаж

Инверторите са проектирани да са удобни и лесни за монтаж. Те са съвместими с PlugIn системата на DEFA, така че можете да ги комбинирате с други модули на DEFA. Всички модули могат да бъдат закупени поотделно или като част от комплект.

 

Дистанционни панели

Дистанционните контролни панели ви позволяват да наблюдавате и контролирате захранването от 230 VAC от вътрешността на автомобила. Тези панели правят инсталациите по-гъвкави, тъй като няма да имате директен достъп до инвертора, когато го използвате. Контролните панели също помагат за предотвратяване на претоварване или прегряване на инвертора.

 

Енергоспестяващ режим

Инверторите DEFA осигуряват оптимално напрежение и чиста синусоида. Те също имат режим на пестене на енергия, който осигурява минимално изтощаване на батерията, когато устройството е включено, но не е активно. Тази функция ви помага да избегнете изтощаването на батерията, като същевременно ви дава достъп до захранване, когато имате нужда от него.

 

Описание

DEFA 12V-ви инвертори са предназначени да издържат на високоактивна употреба и да осигурят оптимално зареждане. Те могат да бъдат свързани към дистанционен контролен панел (не е включен в комплекта) и имат вграден режим за пестене на енергия. Този режим намалява консумацията от акумулатора, когато инверторът е включен, но не се използва.

 

Употреба

12V-вите инвертори са идеални за захранване на лаптопи, телевизионни, звукови системи и др. Инверторите изискват достатъчен капацитет на акумулатора, тъй като консумацията на енергия е значителна.

Инверторите трябва да се използват само на закрито и да не бъдат изложени на дъжд или влага. Уверете се, че свързания акумулатор е напълно зареден.

Изключете инверторът, когато не се използва.

Инсталация

Повредата и нараняването на оборудването могат да са резултат от неправилен монтаж и употреба. Ако не сте запознати с електрическите системи: консултирайте се с нас, дилър или лицензиран електротехник.

Инверторите са оборудвани със защити срещу потребителска грешка или неправилно свързване. При някои грешки устройството ще издаде предупредителен звук. Никога не отваряйте сами инвертора, ремонтите трябва да се извършват само от квалифициран персонал, като се използват оригинални части.

 

Поддръжка

Инверторът не се нуждае от поддръжка.

Вижте останалите инвертори на DEFA тук

DEFA: https://www.defa.com/product-category/chargers-and-inverters/inverters/

 

Допълнителна информация

Тегло Няма
Размери Няма
ВАТОВЕ

300W 12 V DEFA Инвертор, 600W 12 V DEFA Инвертор, 1500W 12 V DEFA Инвертор, 2000W 12 V DEFA Инвертор

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.