НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA Инвертори – PlugIn / Schuko 24V

1500,00 лв.2100,00 лв. с вкл. ДДС

Ефективни инвертори за 24V системи, проектирани да издържат на интензивна употреба и екстремни условия. Лесни за инсталиране благодарение на конекторите PlugIn.

Код: Няма Категория:

Описание

Лесен монтаж

Инверторите са проектирани да са удобни и лесни за монтаж. Те са съвместими с PlugIn системата на DEFA, така че можете да ги комбинирате с други модули на DEFA. Всички модули могат да бъдат закупени поотделно или като част от комплект.

 

Дистанционни панели

Дистанционните контролни панели ви позволяват да наблюдавате и контролирате захранването от 230 VAC от вътрешността на автомобила. Тези панели правят инсталациите по-гъвкави, тъй като няма да имате директен достъп до инвертора, когато го използвате. Контролните панели също помагат за предотвратяване на претоварване или прегряване на инвертора.

 

Енергоспестяващ режим

Инверторите DEFA осигуряват оптимално напрежение и чиста синусоида. Те също имат режим на пестене на енергия, който осигурява минимално изтощаване на акумулатора, когато устройството е включено, но не е активно. Тази функция ви помага да избегнете изтощаването на акумулатора, като същевременно ви дава достъп до захранване, когато имате нужда от него.

 

Описание

Инвертор 1000W 24V е високоефективен, лесен за инсталиране и осигурява надеждно 230VAC захранване с чиста синусоида. Той е напълно съвместим със системата DEFA PlugIn и можете лесно да инсталирате повече 230V контакти във вашия автомобил.

 

Лесен монтаж

DEFA Инвертори – PlugIn / Schuko 24V са лесни за монтиране дори при ограничено налично пространство благодарение на уникалния DEFA PlugIn конектор и кабелната система.

 

Енергоспестяващ режим

Всички модели имат вграден “Power Save Mode”, който поддържа консумацията на енергия от батерията минимална, когато инверторът се използва без товар.

 

Аксесоар за дистанционно управление

Инвертор 1000W 24V се свързва към дистанционно управление, което дава възможност за управление на инвертора от отделението на водача. Панелът също така прави монтажа на инвертора по-гъвкав, тъй като може да се монтира на места, където не е лесно достъпен. (Дистанционният панел не е включен).

 

Помислете за инсталиране на зарядно устройство за акумулатори

Използването на инвертор изисква значително количество енергия от вашия акумулатор. В допълнение към наличието на два акумулатора, препоръчваме ви да инсталирате вградено зарядно устройство за акумулатори, за да поддържате производителността и продължителността на живота им. Без често зареждане акумулаторите ви бързо ще се изтощят и ще намалят ефективността си прогресивно. Когато това се случи, може вече да не можете да стартирате автомобила си или да използвате своя инвертор.

Вижте останалите инвертори на DEFA тук

DEFA: https://www.defa.com/product-category/chargers-and-inverters/inverters/

Бордовите решения на DEFA за зарядно устройство за акумулатор са лесни за свързване и интеграция с инвертори DEFA чрез системата PlugIn.

Допълнителна информация

Тегло Няма
Размери Няма
ВАТОВЕ

1000W 24V DEFA Инвертор, 1500W 24V DEFA Инвертор, 2000W 24V DEFA Инвертор, 2500W 24V DEFA Инвертор

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.