НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

DEFA Нагревател за двигател SafeStart серия 420-423

DEFA 420, 421, 422, 423 се отличават от другите отоплители от серия 400 по две основни разлики:

Камерата на охлаждащата течност обгражда нагревателния елемент. Вграденият термостат ограничава температурата. Термостатът регулира температурата на охлаждащата течност и изключва захранването на елемента, когато охлаждащата течност достигне температура от 80°C на входа/изхода на нагревателя. Термостатът отново включва нагревателя при 70°C. Монтирайте нагревателя според приложеното ръководство за монтаж.

Монтирайте САМО нагревателя на превозните средства, изброени в ръководството за монтаж. Инсталирането на нагреватели DEFA трябва да се извършва само от оторизирани сервизи.

Описание

Употреба

Нормална употреба – нагревателите на двигателя DEFA са предназначени за „нормална употреба“. DEFA определя „нормална употреба“ като: 3 връзки за 3 часа пр. Двадесет и четири часа в продължение на 150 дни (5 месеца) в годината.

Професионална употреба – За използване на аварийни превозни средства или други превозни средства, при които нагревателят се използва непрекъснато, е необходим годишен контрол. Може да се наложи да инсталирате заместващ нагревател. Годишните разходи за обслужване няма да бъдат покрити от DEFA AS.

 

ЗАБЕЛЕЖКА! Импулсна мощност – Някои съоръжения за паркиране използват интервални (импулсни) таймери за захранване, които включват и изключват захранването няколко пъти на час. Използването на нагревател на двигателя DEFA в комбинация с тези таймери НЕ се счита за „Нормална употреба“ и претенциите ще бъдат отхвърлени.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.