НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого
Функции на DEFA SmartChargers
Защитни функции на DEFA SmartChargers
Време за зареждане на акумулатор с DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства
DEFA SMARTCHARGE - Портативни зарядни и поддържащи устройства

DEFA SmartCharge зарядно и поддържащо устройство 10А

398,90 лв. с вкл. ДДС

Интелигентно зареждане
лесно – безопасно – удобно за ползване
SmartCharge е интелигентно зарядно устройство, което прави зареждането на акумулатора безопасно и лесно, независимо дали зареждате автомобил, бус, джип, лодка,  косачката или мотоциклета си.
Единственото нещо, което трябва да направите, е да свържете щипките за зареждане към акумулатора, да включите зарядното към електрически контакт и да натиснете бутона ON.

Характеристики:

  • Лесен и удобен за потребителя интерфейс и дисплей.
  • Автоматично адаптира зареждането според размера на вашия акумулатор.
  • Зарежда, десулфатизира и поддържа вашият акумулатор.
  • Вграден режим на захранване. Можете да го ползвате като трансформатор за 12v устройства.
  • Мониторинг на състоянието на акумулатора чрез дисплея на устройството.
  • Подсигурен срещу късо съединение и обратна полярност.
  • Интегрирано решение за съхранение на кабели.
  • Няма да презареди акумулаторът ви.
  • Зареждане с температурна компенсация.

 

50 налични

Описание

DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства са  идеални за зареждане и поддръжка на всички 12V оловно-киселинни акумулатори. Зарядните от серията имат функция за температурна компенсация и автоматично адаптират зареждането към нивото на заряд, размера на акумулатора. Дисплеят е интуитивен, а кабелите и скобите са лесни за закрепване, което прави зарядното компактно и удобно за съхранение във вашия автомобил или гараж.

Често се случва да имате нужда от достъп до непрекъснат ток, например при смяна на акумулатора на автомобила. PowerSupply режима е точно това, което Ви трябва, когато не искате да изключите захранването напълно и да нулирате всички настройки в колата, или ако просто имате нужда от 12V захранване, за да включите хладилна чанта, помпа или мобилна кафеварка например.

 

Лесно за използване

Свързване на DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства

Свържете зарядното устройство, натиснете “ON” и устройството ще свърши останалото, като автоматично оптимизира зареждането на вашия акумулатор.

 

Безопасност

DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства са напълно защитени срещу искри, късо съединение и обратна полярност. Автоматично регулираната крива на зареждане оптимизира зареждането и предпазва акумулаторът.

 

Захранване

Вграденият режим на захранване дава възможност да подавате  постоянно захранване, например докато сменяте акумулатора. Активирайте тази функция като при изключено устройство, натискате и задържате бутона ON за 5 секунди. След като бъде активирано, зарядното устройство автоматично ще осигури 13,6V. Това се индикира от светодиодите, които мигат последователно отдолу нагоре.

 

Тестове и награди

Зарядните устройства от семейството SmartCharge имат награда за „Най-доброто зарядно за автомобили“ от финландското автомобилно списание Moottori и за „Най-доброто зарядно за лодки в тест“, публикуван в няколко скандинавски списания, включително финландското KM и норвежкото Båtmagasinet. Освен това получава и наградата за „Отлични постижения в дизайна“ и наградите за „Дизайн“ от Норвежкия съвет за дизайн, сега DOGA. SmartCharge получава и най-високи оценки за комбиниране на първокласни резултати с удобен за потребителя интерфейс, който прави зареждането на акумулатори лесно за всички потребители.

 

Аксесоари

Допълнителните аксесоари правят DEFA SmartCharge зарядни и поддържащи устройства още по-функционални при различни сценарии за употреба. Следете състоянието на акумулатора си или монтирайте за постоянно кабела за зареждане към него.

Техническо описание SmartCharge 10A

DEFA AS отговаря на изискванията на ISO 9001-2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007.

SmartCharge 10A е идеален за поддържане и зареждане на всеки 12V оловно/киселинен акумулатор. Той автоматично адаптира зареждането към нивото на зареждане, размера и температурата на акумулатора. Дисплеят е интуитивен, а кабелите и клемите са лесни за закрепване, което го прави компактен и лесен за съхранение във Вашия автомобил или гараж.
Входен волтаж – 230V AC, 50-60Hz
Мощност на зареждане, макс. – 175W
Инверсен ток – < 1mA
Изходно напрежение – 14,4 / 14,7V DC
Работна температура – от -30°C до +40°C
Капацитет на батерията – 30,0 – 250Ah
Охлаждане – Конвенционално
Тип акумулатори – Всички видове оловно-киселиннни, AGM и GEL, отворени и затворени.
IP рейтинг – IP65
Клас на изолация – II
Размер – 235 х 90 х 54 мм
Тегло – 0,750 кг
Сертификация(и) – EN60335-1, EN60355-2-29, EN 61204-3, EN61000-3-3, EN61000-3-2

 

Допълнителна информация

Тегло 0,750 кг
Размери 235 × 90 × 54 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.