НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

eConnect™ Тип 2 EV 5,0м кабел за зареждане на електромобили и Plug-In Hybrid

447,00 лв.609,00 лв. с вкл. ДДС

Mode 3
Премиум EV кабел за зареждане е предназначен да осигури максимално удобство при употреба и е устойчив  за ползване по предназначение при всякакви външни условия. EConnect EV кабелът осигурява първокласна производителност, дълготрайност и удобство по време на ползване при всякакви метеорологични и температурни условия.
Кабелът за зареждане на електромобили, производство на DEFA, е уникален кабел Тип 2, който е на само лек, но и остава гъвкав дори при ниски температури и издържа на излагане на влага и топлина.
Кабелът eConnect Mode 3 може да се използва за зареждане на всички EV-та и PHEV-та с вход Тип 2.
*13.8kW/22kW изисква 400V мрежа и съвместимо зарядно устройство.
ПРОИЗВЕДЕНО В НОРВЕГИЯ

Описание

Кабелът за зареждане eConnect™ EV осигурява първокласна производителност, издръжливост и лекота на употреба. Кабелите на DEFA са резултат от 60-годишен опит в свързването на превозни средства към мрежата и могат да се използват с всички превозни средства с вход Тип 2.

Уникални предимства на eConnect™ Тип 2 EV

Проектиран за екстремни условия

DEFA използва своя богат опит, за да гарантира, че кабелите й осигуряват възможно най-доброто потребителско изживяване при всякакви условия. Докато другите кабели стават твърди през зимата, кабелите eConnect остават меки и гъвкави дори при тежки студове. Капачките и клемите са проектирани да издържат на влага и топлина.

Удобен за потребителя

Кабелът за зареждане eConnect™ Тип 2 EV 5,0м кабел е направен с мисъл за потребителя. Тъй като потребителят може да бъде почти всеки, независимо от пола, кабелът е лек, с универсални ергономични ръкохватки и конектори. Интелигентната капачка може да се прибира по време на зареждане, а редица интелигентни аксесоари улесняват безопасното съхранение и транспортиране на кабела, когато не се използва.

Издръжливост

Всеки компонент в кабелите eConnect е изработен от здрави и устойчиви материали, които могат да издържат на ежедневна употреба. Конекторите са устойчиви дори при случайно прегазване, а кабелите и клемите са издръжливи на износване и повреди от влага, слънчева светлина и екстремни температури.

Интелигентна капачка

Капачката на конектора е прибираща се с регулируема каишка, което позволява да я отдалечите от колата по време на зареждане. Каишката се закопчава на гърба на капачката, така че тя да остане да виси обърната надолу и да не събира вода и мръсотия. Това просто решение предотвратява драскотините по колата ви и събирането на вода и сняг в капачката, които след това могат да попаднат в клемите.

Природосъобразност

Кабелите за зареждане eConnect, както и щепселите са проектирани да могат да се рециклират. В допълнение към използването само на рециклируеми материали не се използва и така нареченото „заливане“ при производството на конекторите. Това е техника за водо- и удароизолация, която включва пълнене на електронни продукти с пластмаса (щепселите), гума или смола. Този метод създава допълнителни отпадъци и затруднява отделянето на компоненти и материали за повторната им употреба и рециклирането им по-късно, с възможно най-малко въздействие върху околната среда.

Интелигентни аксесоари за кабел Тип 2

Аксесоарите на eConnect улесняват използването, транспортирането и съхранението на вашия EV кабел.

Включена към вашия Mode 3 кабел, ще намерите и практична велкро лента за съхранение, която можете да използвате, за да окачите навития си кабел на близката стена.

Уникалната заключваща се докинг станция за EV кабел* предпазва вашия кабел от кражба, когато не се използва, и предпазва конектора Тип 2 от мръсотия и вода. Първокласната кабелна чанта Mode 3* е разработена специално за кабела за зареждане eConnect EV и прави вашия eConnect лесен за пренасяне и съхранение. Ако искате по-опростен вариант, можете също да изберете базовата чанта, за да съхраняване удобно кабелът си.

*Аксесоарите могат да бъдат закупени отделно.

Техническо описание

DEFA AS е сертифицирана в съответствие с изискванията на IATF 16949:2016, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и OHSAS 18001:2007

Сертификати и рейтинги:

IEC 62196-1
IEC 62196-2
IP67

Работна температура: -40°C до +55°C
Рециклиране: Електронни отпадъци
*13,8kW и 22kW изисква 400V мрежа и съвместима станция за зареждане.

Допълнителна информация

НАПРЕЖЕНИЕ:

4,6kW, 7,4kW, 13,8kW, 22kW

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.