НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого
AW-401 съдържание на комплекта

Lokithor AW401 стартов бустер 2500Amp 5 в 1

690,00 лв. с вкл. ДДС

Стартов бустер LOKITHOR AW401 е многофункционален бустер 5 в 1:

    • устройство за стартиране
    • водна помпа
    • компресор за гуми
    • гигантска външна батерия
    • LED фенерче

Подходящо за бензинови двигатели под 8.5L и дизелови двигатели под 6.5L.

Спецификации модел Lokithor JA302

Пикови ампери: 2500 А
Принудително стартиране: да
Рейтинг на двигателя: 8,5L бензин/ 6,5L дизел
Работна температура: от -20°C до 50°C
Време за зареждане: 4.25  до 8 часа
LED фенер: 500 ЛУМЕНА
Тегло на комплекта: 5,65 кг.
Тегло на устройството: 3,3 кг.

4 налични

Описание

LOKITHOR AW401 e най-добрият преносим многофункционален стaртов бустер от серията за бензинови и дизелови автомобили, каравани, малки камиони, ATV, лодки , мотори и мн. др. Уникален е с това, че използва мощен 100W мотор за задвижване на вградената водната помпа с високо налягане. Ръчната душ глава може да се регулира с различни настройки като силна струя, завихряне, мъгла и душ. С до 200 PSI налягане, той е идеален за бързо почистване на колата, на домашни любимци, градинско поливане, да се използва за външен душ и др. Вградената Toss (система за пълно спиране) автоматично изключва помпата, когато спусъкът не е включен, за да спести енергия и да удължи живота на помпата.

Мощният стартов бустер LOKITHOR AW401 е оборудван с въздушен компресор, който е по-мощен, стабилен и по-малко шумен. Компресора на този модел стартови бустери е професионално калибриран, за да поддържа отклонение до максимум в рамките на 1,0% от налягането на гумата.

Стартовият бустер за акумулатори LOKITHOR AW401 разполага с 10+ защити и е проектиран със защита срещу обратна полярност както и анти-искрова технология за предотвратяване на грешки. Компактния, но в същото време усилен и добре организиран корпус намалява до минимум възможностите  за грешка на потребителя при свързване на аксесоарите.

Като доказано силен и мобилен стартов бустер AW401 осигурява 2500Amp супер стартов ток, за да постигне до 60 стартирания след пълно зареждане. Подходящ за бензинови двигатели под 8.5L и дизелови двигатели под 6.5L.

С помощта на си компресор, стартовият бустер за акумулатори Lokithor AW401 може да надуе 195/65 / R15 автомобилни гуми от 0 до 35 PSI само за 5 минути. Максимално налягане което може да постигне са впечатляващите за мобилно устройство 150 PSI и въздушен поток от 35L / Min. Функциите за тестване на на налягането в гумите, спиране при предварително зададените стойности и превключване на устройството (BAR / PSI) , го превръщат в гъвкаво решение за всеки пътуващ с автомобил, каравана и микробус и дори за лагеруващи туристи.

С функцията си за двупосочно 60W зареждане стартовият бустер ат AW серията на LOKITHOR Може да се зареди напълно само за 1,6 часа и да стартира мъртъв акумулатор само при 5 минути зареждане. 60W изходна мощност го прави перфектният външна батерия за ефективно захранване на вашите USB-C устройства като телефони, таблети, лаптопи, преносими устройства и др., удобство дори и за лагеруващи туристи.

Батерия на модела е с мощност 20000mAh може да издържи като преносима външна батерия 40 минути при пълно натоварване. Интегрираният LED свето източник е с 500 лумена сила и режими фенер, блиц и SOS.

Съвкупността от възможности които притежава този Lokithor модел го правят изключителен придружител както по време на пътуване с МПС така и по време на излети , преходи и лагеруване. Полезен като помощник в хигиената когато сте били на навън с домашен любимец и трябва да го измиете , когато искате да поливате отдалечена градина, да измиете отдалечените части на алеята или проста да измиете колата.

За повече информация вижте www.lokithor.bg

Допълнителна информация

Тегло 5,65 кг
Размери 44 × 31 × 17 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.