НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого
Разпродажба!

Lokithor J1500 стартов бустер 12V с LiFePO батерия

Original price was: 380,00 лв..Current price is: 320,00 лв.. с вкл. ДДС

Стартовият бустер LOKITHOR J1500 LiFePO4 е оборудван с батерия произведена по технологията LiFePO4, която е с 80% по-малка в сравнение с обикновените оловно-киселинните батерии. Тази висококачествена литиево-желязо-фосфатна батерия е призната за най-безопасната батерия и служи като основна гаранция за безопасност на устройството.

Спецификации:

Вид на батерията: ‎Литиево-фосфатна

Напрежение: 12 волта

Тип на превозното средство: Лек автомобил

Капацитет на батерията: 12000 милиампер часа

Сила на тока: 1500 ампера

Пиков изходен ток: 1500 ампера

Тегло на артикула: 1,02 кг.

тегло с опаковката: 2,2 кг.

Батерия: Необходима е 1 литиево-йонна батерия. (включени)

Тип крушка: LED

Гаранция: 1 година

 

30 налични

Описание

Lokithor J1500 с батерия по технологията LiFePO4 е мини стартов бустер с мощност 1500Amp стартов ток и може да стартира ако е напълно зареден до около 60 пъти*. Подходящ за 12V превозни средства до 7L бензинови двигатели или 4.5L дизелови двигатели. Иделаен за автомобили, мотоциклети, лодки, RVs, микробуси, трактори и др.
Чрез функцията за 60W двупосочно бързо зареждане: пълното зареждане отнема само 45 минути, а 3-минутно зареждане може да осигури стартов ток аварийно. Батерията на J1500 LiFePO4 12v батерията може да издържи до 24 месеца при пълно зареждане. Вградената функция power bank за захранване на външни устройства осигурява за USB-A (18W) / Type-C (PD60W) изходна мощ, лесно можете да зареждане на смартфони, таблети, лаптопи, носими устройства и др.
Уреда притежава устойчив корпус с рейтинг IP65 за прахо и водоустойчивост и сертифициран с рейтинг  94V0 – забавител на горенето, което прави J1500 LiFePO4 стартов бустер за акумулатори устойчив на дъжд, прах и капки.

Стартовият литиев бустер LOKITHOR J1500 LiFePO4 е оборудван с 9 вида основни защити за безопасност, включително противоискрова технология, устойчив на грешки дизайн и има защита от обратна полярност. Тези функции осигуряват спокойствие, като гарантират, че можете да използвате уверено уреда като power bank за захранване, да стартирате без риск от неизправности, късо съединение или искри, които могат да причинят повреда или нараняване. Със своите усъвършенствани функции за безопасност, стартовият бустер LOKITHOR J1500 LiFePO4 е безопасно и лесно за използване устройство, на което можете да разчитате за ефективно и безпроблемно стартиране на вашите 12V превозни средства. Независимо дали използвате устройството за лични или професионални цели, стартовият бустер LOKITHOR J1500 LiFePO4 осигурява безопасността и надеждността, от които се нуждаете, за да свършите работата с увереност.

Със своите усъвършенствани функции за безопасност и здрава конструкция, най-добрият стартер за автомобилни джъмпери LOKITHOR J1500 е надеждно и ефективно решение за всеки, който търси мощен и надежден стартер, който може да издържи на най-тежките условия.

 

За повече информация вижте www.lokithor.bg

 

Допълнителна информация

Тегло 2,2 кг
Размери 27 × 14 × 13 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.