НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Стартов бустер NOCO Boost X GBX55

477,90 лв. с вкл. ДДС

1750A UltraSafe литиев стартов бустер

  • NOCO Boost X GBX55 е преносим литиев стартов бустер за 12V акумулатори предназначен за превозни средства с до 7.5L бензинови и 5.0L дизелови двигатели, включително автомобили, мотоциклети, камиони, АТВ, лодки, RVs, микробуси, SUV, малки трактори и др.
  • Изцяло нов дизайн с екстремна начална мощност за стартиране на мощни двигатели. Отдаващ максимум 1750-ампера, този преносим литиев стартов бустер освобождава максимална енергия при всяко едно стартиране. Това не е ъпгрейд. Това е изцяло нова серия – Екстремната серия бустери на NOCO-GBX.
  • Оборудван с USB-C технология, в съчетание с мощната енергия, която съхранява, бустера ви дава светкавично бързи презареждания. Този стартов бустер напълно презарежда само за 1.2-часа, или чрез кратко зареждане в рамките на 5 минути от 0% на батерията си е в готовност да стартира автомобил при ситуация.
  • Заредете всичко с USB-C с помощта на мощността на стандарта . Вътрешната батерия на модела ви осигурява 60-вата мощност – независимо от посоката на зареждане (вход / изход) – захранва без усилие любимите ви USB-C устройства, като телефони, таблети, лаптопи, носими, и др.
  • Взехме нашата технология UltraSafe и я направихме по-добра. Отново нашият практичен дизайн с задължително присъстващата ни технология, предпазваща от искри и обратна защита от полярност, но вече с повишена термична ефективност и уникалното управление на мощността, са вградени и тук, за да осигури по-добра производителност и по-дълъг живот на батерията.
  • Това е един от най-гъвкавите литиеви стартови бустери. Стартирайте всички типове превозни средства, включително автомобили, мотоциклети, камиони, АТВ, лодки, RVs, микробуси, SUV, трактори, и др.подходящ за до 7.5-литрови бензинови и 5.0-литрови дизелови двигатели.

2 налични

Код: GBX55 Категория:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.