НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Зарядно и поддържащо устройство Noco Genius GENIUS2X4

629,00 лв. с вкл. ДДС

Четворно зарядно устройство за акумулатори 8A (2 ампера на на канал) и устройство за поддръжка на акумулатори и десулфатор с компенсиране на температурата.
Представяме ви изцяло новия GENIUS2Х4, еднo от най-мощните ни, най-ефективни, енергийно ефективни и компактни зарядни устройства. Genius2X4 е зарядно устройство за  6V и 12V акумулатори с функция за поддръжка и десулфатизатор. Има мощност от 8-ампера (2-amp на канал) и поддържа   6-волтови и 12-волтови оловно-киселинни акумулатори, морски и дълбоко-циклични модели, гел, AGM и такива без поддръжка, плюс литиево-йонни. Запознайте се с изцяло новия GENIUS2X4 По-добър от предишните модел с 40%  по-компактен и осигурява 140% повече енергия. Това е всичко-в-едно 4-канално решение зарядно устройство, батерия поддръжка, трикове зарядно устройство, плюс десулфиратор на батерията.
  • Запознайте се с изцяло новия GENIUS2X4  Двойно зарядно и поддържащо устройство с десулфатизатор за акумулатора .40% по-комкатно и осигурява 140% повече енергия идеалното решение „всичко в едно“.
  • Няколко канала  4 канално зарядно устройство за зареждане с общ капацитет 8-amp (2-ампера на канал) предназначени за зареждане и поддръжка на няколко автомобила, като автомобили, мотоциклети, лодки, rvs, косачки, лекотоварни камиони и др.
  • Правете повече с Genius Проектиран за едновременно и смесено зареждане и поддръжка на 6-волтови и 12-волтови оловно-киселинни  автомобилни, морски и дълбоко-циклични акумулатори, гелови, AGM и без поддръжка, плюс литиево-йонни акумулатори.
  • Насладете се на прецизно зареждане Интегрираният термосензор разпознава температурата на околната среда и променя заряда, за да елиминира свръх зареждането при горещ и студен климат.
  • Зареждайте изтощените акумулатори зарежда акумулатори паднали до 1V. При нужда използвайте изцяло новия режим на “FORCE“, който ви позволява да поемете контрол и ръчно да започнете да зареждатемъртвите“ акумулатори паднали до нула волта.
  • Възстановяване на акумулатора автоматично открива сулфатизацията на акумулатора и киселинната стратификация, за да възстанови загубеното ниво на работа на акумулатора за по-силни стартирания на двигателя и удължаване на живота.
  • Освен поддръжката това не е просто зарядно, това е усъвършенстван уред за поддръжка на акумулатор. Напълно автоматично, безпроблемно зарядно и поддържащо устройство за акумулатори за ежедневна употреба 24/7 с нулева опасност от презареждане. 

3 налични

Код: G2X4 Категория:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.