НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

Наши партньори

Официални партньори

ОРИГИНАЛНИТЕ УРЕДИ ОТ СЕРИЯТА NOCO GENIUS СЕ ПРОДАВАТ САМО ЧРЕЗ ОФИЦИАЛНИ ДИСТРИБУТОРИ КАТО АКТУАТОР ЛАБС ЕООД И ОТ НАШИТЕ ОДОБРЕНИ ОФИЦИАЛНИ ПАРТНЬОРИ ПРЕДСТАВЕНИ НА ТАЗИ СТРАНИЦА.

АКО В ДРУГИ САЙТОВЕ И ФИРМИ, КОИТО НЕ СА ОФИЦИАЛНИ ПАРТНЬОРИ НА KLEMA.BG И ВИ БЪДАТ ПРЕДЛОЖЕНИ NOCO GENIUS ПРОДУКТИ НА "ПО-ИЗГОДНИ" ЦЕНИ ОТ ПРЕДСТАВЕНИТЕ ТУК, (ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ The NOCO Company), ВЕРОЯТНО СТАВА ДУМА ЗА НЕОТОРИЗИРАНИ ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "СИВИ БРОЙКИ" (поради неясният им произход). ТЕ СА ПРЕДИМНО НЕЛЕГАЛНО ВНЕСЕНИ ИЛИ НЕПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА  ПРОДАЖБА В БЪЛГАРИЯ! ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАС ИЛИ ДИРЕКТНО КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯТ ОФИС ЗА СПРАВКА.

ЗАЩО ЦЕНИТЕ НА ОРИГИНАЛНИТЕ ПРОДУКТИ НА NOCO GENIUS СА ТАКИВА?

THE NOCO COMPANY ДАВА 12 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ ЗА СТАРТОВИТЕ УСТРОЙСТВА и 60 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ НА ПОДДЪРЖАЩИТЕ И ЗАРЯДНИТЕ УСТРОЙСТВА, ПРЕДСТАВЕНИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАЗАР, КАТО ГАРАНТИРА ВИСОКОТО ИМ КАЧЕСТВО.

„СИВИТЕ“  NOCO GENIUS  ПРОДУКТИ ОБИКНОВЕНО СЕ ПРЕДЛАГАТ:

  1. ОТ НЕЛОЯЛНИ  ТЪРГОВЦИ КОПИРАЩИ ДИРЕКТНО ТЕКСТОВЕ, СПЕЦИФИКАЦИИ И ДИАГРАМИ ОТ НАШИЯТ ОФИЦИАЛЕН САЙТ.
  2. ТИПИЧНО ЗА ТЯХ Е И ПРЕДЛАГАНЕТО НА NOCO GENIUS ПРОДУКТИ НА НЕРЕАЛНО НИСКИ ПОД ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИТЕ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ЦЕНИ!!!
  3. НЯМАТ РЕАЛНА ГАРАНЦИЯ, А АКО ИМАТ ТАКАВА Е МНОГОКРАТНО ПО-МАЛКА, ОТ ОФИЦИАЛНАТА И Е АБСОЛЮТНО ВЪЗМОЖНО И ДА НЕ Я ПОЛУЧИТЕ, КОГАТО ВИ СЕ НАЛОЖИ
  4. ПРЕДЛАГАЩИТЕ ТАКИВА ПРОДУКТИ ИМАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБИ ПОЗНАНИЯ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ И ВЪЗМОЖНО ДА ВИ ПОДВЕДАТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ФУНКЦИОНАЛНОСТТА ИМ

Нашите официални партньори

НЕ ТЕСТВАЙТЕ ВЪРХУ СЕБЕ СИ  „СИВА“ И ПИРАТСКА ПРОДУКЦИЯ. СЪС СТАРТОВИТЕ УСТРОЙСТВА И ЗАРЯДНИТЕ НА NOCO GENIUS ИНВЕСТИРАТЕ ДЪЛГОСРОЧНО И БЪРЗО ИЗПЛАЩАЩО СЕ ВЛОЖЕНИЕ, ПОКРИТО С РЕАЛНА ГАРАНЦИЯ, КОГАТО Е КУПЕНА ОТ ОФИЦИАЛНИЯТ ВНОСИТЕЛ АКТУАТОР ЛАБС ЕООД  ЧРЕЗ САЙТА WWW.KLEMA.BG И ТЕХНИТЕ ПОСОЧЕНИ ОФИЦИАЛНИ ПАРТНЬОРИ.