klema.bg лого
Разпродажба!
Стартов бустер NOCO BOOST MAX

NOCO Genius Boost GB251+, 24V/3000A литиево-йонно стартово устройство

2899,00 лв. с вкл. ДДС

NOCO GENIUS GB251+ е 3000-amp, интелигентно преносимо литиево-йонно стартово устройство за бензинови и дизелови двигатели до 32-литра, включително полукамиони (до клас 8), камиони, автобуси, кемпери, минно, селскостопанско, строително и професионално оборудване с 6 , 8, 12 и 16 цилиндъра – и повече.
Моделът е оборудван с патентована технология за безопасност, която осигурява защита срещу искри и против обратна поляризация, което го прави безопасен и лесен да бъде използван от всеки.

1 налични

Описание

Представяме ви един от най-мощни модели на NOCO литиеви стартери досега. NOCO GENIUS GB251+ 24V e проектиран за най-големите и най-предизвикателни стартирания на двигателя досега. С над 3000 ампера стартова мощност, той може да стартира бензинови и дизелови двигатели до 32 литра.

NOCO GENIUS GB251+ e безопасен и лесен за използване стартов бустер за акумулатори, без да се притеснявате от неправилни връзки или искри. Свържете се безопасно към всеки 24-волтов акумулатор с устойчивия на грешки дизайн на NOCO, включващ искроустойчива технология и защита срещу обратна полярност.

NOCO GENIUS GB251+ разполага с интегриран цифров волтметър на батерията за подобрена диагностика.

Толкова мощните стартови устройства обикновено са огромни и тежат много, но литиевата технология  на  NOCO GENIUS GB251+ с високо разреждане го прави най-компактната и лека конструкция в света – тежи само 6,35 кг. А неговата удобна чанта за носене прави стартирането по-удобно от всякога.

Това не е само литиево устройство за стартиране, но и преносима захранваща батерия за презареждане на смартфони, таблети и други USB устройства, с ултра-ярко LED фенерче с 600 лумена със седем светлинни режима, включително авариен режим и SOS.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.