НОВИНИ: НОВО! Интелигентни системи за зареждане и вграждане - DEFA
klema.bg лого

ВИДЕОКЛИПОВЕ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Stay Informed

Следете всички новини

В нашия блог може да откриете информация за това Как, Кога и Защо да зареждате своя акумулатор.

Как да ...?

10 съвета за удължаване живота на акумулатора на вашия кемпер или каравана

Правилно поддържаните акумулатори с дълбок цикъл трябва да издържат 6 или повече години. За съжаление, някои собственици на каравана или кемпер сменят акумулаторите на всяка година или две. Удължаването на живота на акумулатора не е трудно, просто изисква някаква основна грижа и поддръжка. Рутинната поддръжка и презареждане на разреден акумулатор възможно най-често ще удължи живота му значително.

READ MORE

Защо ...?

Защо DEFA Индикатор за състоянието на акумулатора е незаменимо удобство?

Този индикатор ви дава възможност да следите състоянието на вашия акумулатор лесно и удобно. • С един бърз поглед, • без да се налага да правите специални тестове, • без да отваряте дори капака на колата, ще знаете дали акумулаторът ви има нужда от зареждане или не. Достатъчно е да го включите в запалката и да дадете автомобила на контакт, без да стартирате двигателя на автомобила.

READ MORE

Защо ...?

Защо акумулаторът експлодира

Оловно-киселинните акумулатори отделят газ, когато са презаредени. Ако вентилирането е недостатъчно, може да остане в клетките или вътре в корпуса водород с голяма концентрация.

READ MORE

Защо ...?

Защо да поддържаме акумулаторите си

Технологията с оловно-киселинни акумулатори е изобретена преди повече от 150 години. За сега е и най-често срещаният избор за автомобили, поради това, че тя може да осигури голямо количество мощност на сравнително ниска цена.

READ MORE

Пишете ни за повече информация